طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه


طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه

pancake2 glass2 jelly1 طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه

 

مواد لازم برای پاناکوتا با ژله خرده شیشه :

 شیر ۳ پيمانه 
پودر ژلاتین  ۲ قاشق غذاخوری 
 شکر  ۱ پیمانه
 خامه صبحانه ٢٠٠ گرم 
وانیل نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله خرده شیشه :

پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مسقیم حل کردم، شیر و شکر و وانیل را روی حرارت قرار دادم تا شکر حل شود و بعد ژلاتین حل شده را اضافه کردم، خامه را هم اول با چند قاشق از مواد مخلوط کردم تا روان شود بعد به کل مواد روی حرارت اضافه کردم و هم زدم و از روی حرارت برداشتم (نباید جوش بخورد، فقط در حد گرم شدن)

 

بیشتر بخوانید:  جملات زیبا و خواندنی

داخل ظرف ریختم و به مدت شش ساعت داخل یخچال گذاشتم بعد چند رنگ پودر ژله ساده درست کردم (داخل ظرف های مستطیلی) و داخل یخچال گذاشتم، وقتی آماده شد برش زدم و روی پاناکوتا ریختم.

 

نکته

* برای اینکه ژله براق شود من از دو لیوان آبجوش استفاده می کنم و پودر ژله را بن ماری می کنم (حرارت غیر مستقیم مثل کتری) در واقع از آب سرد استفاده نمی کنیم.

 

مطالب مرتبط:

طرز تهیه دلمه هویج

طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار

طرز تهیه اسموتی های مفید بهاری

طرز تهیه شربت پرتقال خانگی

طرز تهیه دلمه برگ مو + خواص دلمه برگ مو

طرز تهیه دسر کرم طالبی

طرز تهیه کباب ترکی با مرغ 2

طرز تهیه دسر توت فرنگی

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان

نوشته طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

بیشتر بخوانید:  فال روز چهارشنبه 26 شهریور 1399

لینک منبع